52 gratis salgsfif som giver dit hjem mere værdi

Det er ofte nemt at give dit hjem endnu mere værdi, inden du sætter til salg.

Vi bliver alle hjemmeblinde, og først når vi pudser de kritiske briller, ser vi alt med friske øjne. Dét er der til gengæld penge i.

Et godt råd til dig, der står overfor at sælge, er at få hjemmet gjort pænt og indbydende. Det gør dit hjem mere værd, både for køberne, men sandelig også for dig, der bor i det.

Sandheden er, at intet slår et hjem, der byder dig velkommen. Derfor: Bank tæppet, mal væggen, slå græsset. Få malet de sidste paneler, få ryddet op, se dit hjem med friske øjne. Lav det og nyd frugten af dit arbejde.

Se de 52 gratis salgsfif her (pdf)

Se også salgsfif til sommerhuse (pdf)

Du kan også hente en gratis salgsfifbrochure i din lokale home forretning. Gå i gang allerede inden du sætter til salg, så sikrer du, at dit hjem tager sig ud fra sin bedste side. Der er fif til hele hjemmet, og hvis du har en dejlig have eller altan, er der selvfølgelig også fif at hente hertil.

Hvis du vil være helt sikker på et bedre salg, vil vi foreslå dig at bestille en gratis salgsvurdering hos din lokale home-mægler. Det koster ingenting, og så er du sikker på, at dit boligsalg er i gode hænder.

Rigtig god arbejdslyst!

Hvad er dit hjem værd?

Få svaret med en gratis og uforpligtende salgsvurdering