home Vejen billede
 • Nørregade 5
 • 6600 Vejen
Luk åbningstider

Velkommen hos home Vejen

Vi kan sælge din bolig - og vi har boligen, du drømmer om

Overvejer du et boligsalg i Vejen og omegn, så er vi den helt rigtige lokale ejendomsmægler at kontakte for en uforpligtende salgsvurdering.

Her er vores hjemmebane, og du kan have fuld tillid til, at vi kender markedet og værdien af din bolig, fordi vi kender området som vores egen baghave. Vi glæder os til at lære dig og din bolig at kende!

• Vi har fingeren på pulsen i forhold til efterspørgsel, priser og de seneste tendenser på boligmarkedet.
• Vi har købere til boliger i Vejen, Askov, Brørup, Holsted, Gesten, Andst, Jels, Rødding samt mange andre steder i hele Vejen Kommune.
• Både til huse, rækkehuse, andelsboliger, lejligheder, boliger på landet, hobbylandbrug, grunde mm.
• Vælger du home Vejen v/ Poder og Kristensen til at sælge dit hjem, vælger du ikke bare styrkerne ved en stærk kæde – du vælger også et familieforetagende med stærke rødder og et stort netværk i området.

Et godt sted at være
Vi brænder for Vejen og glæder os over vores store netværk, som vi har opbygget gennem årene, lige som vi er engagerede i Vejens foreningsliv
Vi lever og ånder for Vejen - og for godt ejendomsmæglerhåndværk.

Hos os vægter vi det faglige niveau meget højt, lige som salg og indlevelse i vores kunders situation og ønsker er i højsædet.
For de fleste er det trods alt kun få gange i livet, man sælger og køber bolig - og det har vi stor respekt for, selv om det er vores hverdag.

Ultralokale med en stærk kæde i ryggen
Når du sætter din bolig til salg hos os i home Vejen, tilbyder vi en effektiv markedsføring af din bolig, herunder online markedsføring, på sociale medier og i aviser.

Samtidig med at vi er ultralokale, er vi med i home-kæden - et landsdækkende netværk af over 180 home-butikker, som gør, at vi når ud til mange købere lokalt, regionalt og nationalt.

Vores forretnings synlige placering i bybilledet giver en god eksponering af din bolig i vores udstilling.

Vi tilbyder også home Køberrådgivning
Ingen bør købe bolig uden at have en professionel rådgiver ved sin side. Det er vores holdning. I forbindelse med køb af bolig hos en anden ejendomsmægler tilbyder vi derfor home Køberrådgivning.

Vi har køberrådgivere med Dansk Ejendomsmæglerforening Tryghedsmærke, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.
Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Kom og besøg os
Du er velkommen i vores lyse og velindrettede ejendomsmægler-forretning, hvor du kan se de flotte og spændende boliger, vi har til salg lige nu. Eller du kan få en boligsnak med en af vores ejendomsmæglere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt i hus med dit boligsalg. Det er helt uforpligtende.

Kom godt hjem med os!
Britt og Svend og temaet i home Vejen

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 61 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • 5 stjerner til home Vejen!

  "Fra vores første møde var både vi og vores hus i de bedste hænder. Solgt på 7 dage til prisen - det kan ikke gøres bedre. Tusind tak til hele holdet på kontoret i Vejen".

 • 6 ud af 5 stjerner herfra!

  ”Hvordan har du det?” Det var noget af det første, Svend sagde til mig på vores første møde. Jeg stod midt i en personlig krise, hvor jeg havde mistet min mor, og jeg skulle have solgt hendes hus. I en sådan sårbar situation bemærkede jeg Svends empati, og det var en af årsagerne til, at jeg valgte ham som mægler. Hele vejen fra start til slut har Svend og resten af home Vejen, overholdt enhver aftale. Jeg har igennem hele processen følt mig super professionelt behandlet. 6 ud af 5 stjerner herfra!".

 • Den gode salgsplan

  "home Vejen har gjort meget for at komme i mål med vores salg, og vi har fået en super god behandling, bedre findes ikke! Kan varmt anbefales. Tak for et godt samarbejde til home Vejen".

 • home Vejen får 5 stjerner herfra

  "home Vejen får 5 stjerner herfra. De fortjener faktisk mere end 5 stjerner 😊. Tillid, nærværende, engageret og meget professionelle lige fra aftalens indgåelse. home Vejen overtog salget af min bolig fra anden mægler, og jeg har oplevet en kæmpe positiv forskel ved at skifte til home Vejen. Tusind tak for en god oplevelse. Tusind tak fordi I har solgt mit hus. Tusind tak for godt og professionelt samarbejde".

 • home Vejen gjorde en forskel for os

  "home Vejen var rigtig dygtige og aktive på de sociale medier, hvilket helt klart gjorde en forskel i salget af vores hus. De var meget nærværende og gode til at komme med små fif, vi kunne bruge. Vi havde en tæt dialog, og efter hver fremvisning fik vi en tilbagemelding, som altid blev fulgt op. home Vejen gjorde en forskel for os, og vi kan varmt anbefale dem. Hilsen to glade sælgere".

 • Utrolig godt tilfreds med valget af home Vejen

  "Jeg er utrolig godt tilfreds med valget af home Vejen til at sælge mit hus. I særdeleshed med den måde, hvor jeg hele tiden har været informeret og måden, der er meldt tilbage på. home Vejen kan godt være stolte af den måde, de behandler deres kunder på".

 • Salget gik over al forventning

  "Salget gik over al forventning, og man blev både godt modtaget samt hjulpet igennem de bump, der nu engang kommer på vejen. Kan stærkt anbefale home Vejen".

 • Trygt og godt samarbejde

  "Vi har haft et trygt og rigtig godt samarbejde med home Vejen. Der har været pæn aktivitet og en professionel rådgivning og opfølgning gennem hele forløbet med salget af vores hus. Det endte med en god forhandling, hvor Britt måtte på arbejde for at få enderne til at nå sammen. De varmeste anbefalinger herfra".

 • Vi har været glade for samarbejdet

  "Vi har været glade og følt os trygge ved at have home Vejen. Vi har hele vejen haft en ejendomsmægler, som har været let at få fat i, altid vender retur og altid følger op. Vi følte os prioriteret, selvom huset var til salg i en del tid. Vi har været glade for samarbejdet. Stor anbefaling herfra".

 • Vores hus blev solgt på 4 måneder

  "Kan varmt anbefale home Vejen, altid søde og smilende, og klar til at svarer på spørgsmål, hvis der var noget, man var i tvivl om eller ikke helt forstod 😁. vores hus blev solgt på ca. 4 måneder fra start til slut 😁Tusind tak til home Vejen afdeling, knus fra to glade sælgere.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller